Automate your Marketing
with Womplify




 


By: muhamad hasreezan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 19-May-2009 12:21 Email | Share | | Bookmark
away from here



Gua tak hilang. Gua tak bersara. Lari jauh sama sekali. Kita jumpa kat sini ya!


Sunday, 29-Mar-2009 06:51 Email | Share | | Bookmark
syed halim & siti zubaidah | arabian nights



















Ada samrah, lauk kambing pun ada..Macam mana la gua tak tersedak-sedak shooting?! Oh, ada pelakon datang pulak tu tapi gua terlupa pulak nak upload gambarnya..takpe, next entry kan ada...

muhamad hasreezan
aie/photography®
aie's flickr | aie's viewbook | ym: dacapo_online


Tuesday, 17-Mar-2009 11:52 Email | Share | | Bookmark
bryan & kelly | just married













Gambar bonus hari ini



muhamad hasreezan
aie/photography®
aie's flickr | aie's viewbook | ym: dacapo_online


Tuesday, 10-Mar-2009 11:36 Email | Share | | Bookmark
noreen & amir engagement

























Noreen & Amir, congrats!

Thanks to Sifu Yol for the invitation. Yeah!


muhamad hasreezan
aie/photography®
aie's flickr | aie's viewbook | ym: dacapo_online


Thursday, 12-Feb-2009 01:34 Email | Share | | Bookmark
black and white


gambar hiasan; ini pon nak dikira black and white kah?

black and white tu sebenarnya apa weh?
gua satu bende ni je tak paham selama gua dah berkecimpung dalam fotografi ni...
ada orang kata kena ada soul amik foto black and white, ada yang kata kena ada different punch
dia pusing-pusing macam mana pon gua still tak paham.

contrast kena tinggi ke?
brightness kena separa ke?

or ikut sukati kita? apa lu orang kata?


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net